marți, 14 ianuarie 2014

Stickere decorative pentru căsuța magică

Ador să decorez orice prin casă, obiectele prin viață, și din mâna mea nu au scăpat nici pereții casei. Am pornit de la camerele copiilor; când ne-am mutat la casă am vopsit pereții în culori calde, primitoare, doi pereți o culoare și ceilalți doi altă culoare. Culorile, bineînțeles diferă de la cameră la cameră. Am început prin a lipi pe pereți figurine din acelea gumate, dar pe măsură ce am început să decorez obiecte, împreună cu spiridușii mei, am ajuns la concluzia că nu este o idee prea bună. 

Vara lui 2013 trebuia să fie una plină de schimbări prin casă, printre care și dat cu var și redecorat. Figurinele gumate mai rezistau, dar au început să apară pe pereți, în toată casa, picturi și desene făcute de Edi sau Deni, fără să-i văd eu, iar casa a ajuns ca un atelier de pictură :)). Ăncurajex creativitatea, dar cred că e nevoie de o împrospătare. Găsisem chiar și un curs pe care să-l urmez pentru pictură pe pereți pentru a picta eu camerele copiilor. Timpul însă nu mi-a ajuns, dar și cursul era prea mult pentru un hobby. O altă variantă, și una chiar foarte bună, ar fi să decorez cu stickere decorative. Am intrat pe site la stikero să văd oferta lor și am răsfoit prin pagini de am pierdut noțiunea timpului. Oferta lor pentru stikere de perete este destul de variată, e imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău sau a copiilor. Privirea mi-a rămas la acest copăcel pentru că de mult am în minte să fac așa ceva pentru noi - un arbore genealogic postat pe perete și împodobit cu fotografiile celor dragi. 





Am căutat bineînțeles și stickere pentru copii; ăsta este de fapt principalul meu scop. Și am găsit mult dorita inimioară pentru Deni :), dar și fluturași, flori și prințese.


Iar pentru Edi ar merge foarte bine acest set de mașinuțe, dar îi plac foarte mult și animalele, mai ales caii, fluturii, florile. 


Dacă v-a plăcut ceea ce v-am spus eu, nu ezitați să intrați pe site la stickero.ro, măcar să răsfoiți paginile și veți vedea că, pe lângă oferta destul de variată, veți găsi și prețuri accesibile. În această perioadă sunt și reduceri. Iar undeva acolo pe un butonaș scrie că la orice comandă veți primi un cadou surpriză. Nu e nevoie să redecorați casa, dar un sticker va înviora puțin atmosfera, nu credeți? 

Vă doresc o zi minunată, plină de gânduri bune!



Un comentariu:

  1. Si noi avem pe pereti tot felul de personaje :) !Pomisorul e fain,chiar o idee buna :D !

    RăspundețiȘtergere