joi, 23 ianuarie 2014

Ce decoruri alegem pentru camera de zi?


Acesta este decorul principal ales pentru camera de zi (sau living sau sufragerie, cum vreți să-i spuneți). Încă de anul trecut am căutat să dau o notă personală casei, prim mesaje călduroase, primitoare, care să te facă să simți dorul, bucuria revederii. 



Când am văzut acest mesaj pe stickero.ro, mi-am spus - e perfect. Ajuns la mine, m-a pus pe gânduri, cum voi reuși să-l pun în valoare? Să-l fi lipit direct pe perete parcă pierdea din farmec; eu am comandat o dimensiune mică în ideea că îl voi pune undeva pe mijloc și pe laterale să umplu cu altceva. Dar chiar și așa (ideea de a poza pe laterale a rămas încă) era prea profund pentru a-l pune pur și simplu pe perete. Și ce credeți că am făcut? Am luat o pânză mare, am pictat-o în mai multe rânduri până a ieșit nuanța dorită, am pozat-o pe verticală și am lipit mesajul așa cum îl vedeți. Aceste cuvinte le puteți pune cum vreți voi, ăsta este farmecul; dacă le vreți unul sub altul, așa  le puneți, puteți combina cum vă este vouă mai plăcut.

Alături de acest mesaj călduros, am ales și un sticker despre timp și le-am combinat. 


Ideea de la care am pornit este că timpul zboară (chiar așa se numește stickerul) prea repede și depinde numai de noi cum și cu ce umplem acest timp. La noi acasă timpul zboară repede, dar este umplut de tot ce e cuprins în mesajul de mai sus. Mai potrivit ca acesta nu cred că aș fi găsit; și unii dintre voi cred că ați și simțit asta când am postat decorul.

Și totuși parcă mai merge ceva ... sigur merg fotografii de familie și le voi pune într-un viitor foarte apropiat (nici nu vreau să mă grăbesc pentru a alege forma potrivită pentru rame), dar mai merge și un alt mesaj. Simt nevoia de un mesaj cum am spus mai sus .... timpul zboară și să-l umplem cu ceva, cu iubire, cu bucurii, cu amintiri frumoase. Când voi găsi un asemenea mesaj vă anunț :). Sau, dacă îl găsiți voi, vă rog să mă anunțați și pe mine. Voi cum ați decorat camera de zi? Sau ce idei propuneți?

Stați aproape că mai avem decoruri să vă arătăm.

Nu uitați de concursul nostru Amintiri și dorințe!

Zi frumoasă în continuare!



Un comentariu: