miercuri, 15 ianuarie 2014

Poveștile lui Galileo

După cum vedeți și în banner, sâmbătă, 18 ianuarie și duminică 19 ianuarie, cei din București sunt invitați la un spectacol interactiv în versuri - Poveștile lui Galileo. Spectacolul va fi urmat de un atelier creativ pentru copii cu vârste cuprinse între 5 zi 12 ani. Locația - mall Promenada, etaj 1. Accesul este liber.

"Alături de Galileo, astrologul cel vestit, interpretat de actorul Teatrului Ion Creangă Voicu Hetel, descoperim, distrându-ne vreme de o oră, lucruri noi surprinzătoare despre planete, vulcani și sateliți.
La mall Promenada vom învăța de la Galileo planetele, vom știi că se învârtesc în jurul soarelui care este o stea, că luna nu este o planetă ci un satelit, că există 4 planete telurice și 4 gazoase în sistemul nostru solar, că Pluto este o planetă micuță și multe altele.

Aflăm împreună cât de fierbinți sunt unele corpuri cerești și cât de înghețate sunt altele, iar la sfârșit vom putea să ne imaginăm și să construim împreună o mică planetă.


Poveștile lui Galileo este un spectacol interactiv în versuri, scris special pentru copii și este menit să îi familiarizeze cu primele noțiuni despre sistemul solar, despre stele, comete și sateliți.

Voicu Hetel este actor la Teatrul Ion Creangă, regizor, coordonator de workshopuri și ateliere de educație prin teatru pentru copii și managerul proiectului Teatrul din Podu` meu. A fost premiat în anul 2012 cu Premiul “Cornel Todea” pentru cea mai bună producție teatrală în cadrul Festivalului Internațional de Teatru "100, 1000, 1000000 de povești", pentru spectacolul “Povestea spicului de grâu”, scenariul și regia Voicu Hetel."

Mai multe detalii găsiți pe http://new.promenada.ro/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu