luni, 18 noiembrie 2013

Cosmetice naturale KaBea - Sponsor în cadrul Concursului Cizmulița Moșului ediția a II-a

KaBea sponsorizează concursul nostru Cizmulița Moșului cu un set de 4 săpunele naturale (cele mici sunt săpunuri pentru copii cu lapte de capră, iar brioșa este cu aromă de cocos și unt de cacao cu masă de cacao). La acest premiu Clubul Magic oferă un set de 4 figurine din pudră ceramică (2 magneți și 2 figurine de pus în brad) + o surpriză.


Pe Beatrice, creatoarea brandului de cosmetice naturale KaBea, o parte din voi o cunoașteți de pe blogurile ei sau poate din rubrica noastră Artistul săptămânii. Beatrice este o iubitoare de handmade și anume, cosmetice handmade. Creațiile sale au pornit mai întâi din necesitate care pe parcurs s-a transformat în pasiune și în final într-o mică afacere.


Pe Beatrice o mai găsiți și pe ColțpestrițKaBea, unde ne împărtășește câte puțin din momentele zilnice: prăjiturele, gânduri, decorațiuni, etc. În acest colțișor găsiți, în desfășurare, un concurs de creație - Claca În așteptarea Crăciunului unde vă puteți înscrie până la data de 13 decembrie 2013 cu o decorațiune de Crăciun.



Unde îi găsiți produsele:

Mult succes la Concursul de creație pentru copii Cizmulița Moșului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu