duminică, 10 noiembrie 2013

Concurs Cizmulița Moșului ediția a II-a





Iată-ne ajunși la ediția a II-a a Concursului de creație Cizmulița Moșului. O parte dintre voi l-ați așteptat cu nerăbdare, dar eu am întârziat puțin datorită unor probleme tehnice ale blogului. Mă bucur însă că am rezolvat atât de repede și că am reușit să mă ocup de detalii. Dacă mi-a scăpat ceva, vă rog să-mi spuneți; am parcurs un adevărat maraton să pot edita această postare într-o singură zi.

Începând cu această ediție concursul se va adresa doar copiilor (și așa va rămâne în continuare). 

Dar să trecem la fapte, ce trebuie să faceți ...


Rugămintea Moșului este să realizați o Coronița de Advent, din care să nu lipsească cele patru lumânări care trebuiesc aprinse câte una în fiecare din cele patru duminici dinaintea Crăciunului. Prima duminică, în acest an, va fi pe 01 decembrie. Puteți folosi ce materiale doriți și orice tehnică. Decorațiunea să fie special realizată pentru acest concurs. Dacă aveți blog, scrieți o postare despre decorațiune în care să menționați că participați la concursul nostru, precum și link către această postare; apoi adăugați linkul postării de pe blogul vostru în colecția de mai jos.

Aceasta este Coronița noastră; mai trebuie să o decorăm cu batoane de scorțișoară și felii de portocală uscată. Deși nu e terminată, vă lăsăm fotografia pentru inspirație.




Dacă nu aveți blog, puteți să ne trimiteți, pe adresa de e-mail clubulmagic@gmail.como fotografie (sau mai multe) cu decorațiunea respectivă, alături de câteva cuvinte despre cum a fost realizată și o vom adăuga noi în concurs. Nu înscrieți linkuri din albume foto, de pe facebook sau alte site-uri. Ne trimiteți linkul către album și îl vom adăuga noi în postarea ce o vom realiza.

Perioada de participare este 11 noiembrie - 30 noiembrie ora (22:00) 23.55.
Ne-am dori ca pe 01 decembrie să aprindem împreună prima lumânare din coroniță. Așa cum v-am obișnuit de anul trecut, dorința este să trimitem premiile astfel încât să poată ajunge de Moș Nicolae.

Cine poate participa?
Concursul este adresat copiilor până la 14 ani. Pentru că avem ca sponsori mămici creatoare de frumos (și s-au oferit să participe cu un premiu), aș dori să las deschisă participarea și pentru copiii acestor mămici. Apreciez foarte mult munca tuturor și chiar nu aș dori să fie un impediment pentru participare, mai ales că broscuța noastră alege singură. În cazul acesta, dacă broscuța va extrage exact mămica sponsor și copilul creativ, se va face o nouă extragere.

Vă rog să fiți rezonabili cu înscrierile la concurs pe mail. Aștept mailurile voastre până la ora 20.00 pentru a avea timp să editez postarea și a o înscrie în colecție. Mai târziu puteți să vă înscrieți doar cu link de pe blogul propriu.

Edit> Pentru că am fost întrebată, de mai multe persoane, fac următoarea mențiune: copiii nu trebuie/nu e obligatoriu să realizeze coronițele singurei; bineînțeles că pot fi ajutați.


Premii 
Avem 9 premii dintre care doar 5 vor intra la extragerea cu ajutorul broscuței și cărora le vom atribui numere de la 1 la 5 astfel încât să fie ușor de înțeles la extragere. Când broscuța alege primul participant, înseamnă că va primi premiul notat cu nr. 1 și așa mai departe. Mai sunt două premii în așteptare, două decorațiuni, pe care sperăm să le activăm dacă sponsorii vor reuși să se decidă/ să le finalizeze. Vom edita lista cu premii dacă va fi cazul (eu sper că da J).

La celelalte premii se vor înscrie participanții care locuiesc în orașul de unde se oferă premiul sau știu sigur că vor ajunge în acel oraș pentru că premiile constau în ateliere pentru copii ce necesită prezența lor fizică acolo.

Premiile sunt:
1. O brățară oferită de Bijoubyana și un set de realizat felicitări + o surpriză oferite de Clubul Magic.




2. Un colier pandantiv oferit de Carmen's Handmade (cu tematică la alegerea câștigătorului - fotografia este orientativă) și un set de 4 figurine din pudră ceramica (2 magneți și 2 figurine de pus în brad) + o surpriză oferite de Clubul Magic.




3. Un set de 4 săpunele naturale (cele mici sunt săpunuri pentru copii cu lapte de capră, iar brioșa este cu aromă de cocos și unt cacao cu masă cacao) realizate și oferite de KaBea și un set de 4 figurine din pudră ceramica (2 magneți și 2 figurine de pus în brad) + o surpriză, oferite de Clubul Magic.




4. Decorațiuni din pănuși de porumb oferite de Handmade By Marianam-h și un set de realizat felicitări + o surpriză oferite de Clubul Magic.




5. Elestaimatge se oferă să prelucreze un set de 5 (cinci) fotografii și anume să le personalizeze în funcție de preferințele câștigătorului (un anume anotimp, o anume tematică, text personalizat, etc.); fiecare fotografie poate avea două sau trei variante. La acest premiu, care este virtual, Clubul Magic va oferi un album foto și un set pentru decorarea albumului.




Premii cu înscriere specială:
6. Țara Minunilor din Iași oferă un abonament lunar la Atelierul de Creație ce constă în 4 ore de atelier și 4 ore de joacă în Țara Minunilor. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.



7. Prăjiturici și alte dulciuri și Asociația Două Fetițe din Iași oferă un loc la un atelier de experimente culinare pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.




8. Căsuța Copiilor și Amy Creații manuale din Timișoara oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.




9. Atelier Cărăbuș din Brăila oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.


Cum va funcționa înscrierea și extragerea la aceste premii speciale? Decorațiunea (coronița de Advent) o veți introduce în colecție cu celelalte decorațiuni pentru a intra la extragere. Lăsați un comentariu la această postare (sau îmi scrieți pe mail dacă fotografia cu decorațiunea este trimisă pe mail) dacă locuiți în unul din orașele unde se oferă atelierul sau știți sigur că ajungeți cu copilul acolo și doriți să participați. Extragerea va avea loc cu ajutorul random după ce vom efectua lista cu participanți.

Pentru orice nelămurire în legătură cu acest concurs ne puteți scrie pe e-mail la clubulmagic@gmail.com sau ne puteți lăsa un comentariu la această postare.

Sperăm că vă place tema concursului nostru, și premiile desigur, și vă așteptăm, cu drag, să vă înscrieți decorațiunea în Colecția noastră de Coronițe de Advent.

 Mult succes tuturor! Și multă inspirație!






27 de comentarii:

  1. Ohoooooooooooo,ce de prietene avem pe aici,cu cluburi si minuni :) !
    Spor la toata lumea si noua, ca asa ceva n-am mai facut pana acum :)) !
    Pupici la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că este ceva nou pentru voi Bia. Mult spor și inspirație să aveți!

      Ștergere
  2. Pupici si de la mine! Spor, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la creat copilasi! :P
    Ce tema frumoasa aveti :D!!

    RăspundețiȘtergere
  4. E ceva de lucru pentru copii. mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Copiii pot fi ajutați :); mămicile fac baza, iar copiii abia așteaptă să lipească. Spor la decorat și succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cizmultița Mosului va incanta manutele indemanatice si sufletele parintilor, cu siguranta, ca si in editia precedenta! Tema propusa copiilor este minunata! Succes tuturor si ma bucur sa va fiu alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi David a mesterit de zor la colorat si lipit. Cu putin ajutor din partea mea la partea de decupat si tinut fixe ornamentele ca sa se lipeasca bine. In 2-3 zile, dupa ce definitivam coronita, o inscriem la concurs. Abia asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  8. vi-am trimis un e-mail si nu mi-ati raspuns inca ..sper ca puteti verifica

    RăspundețiȘtergere
  9. Am terminat si noi proiectul nostru, sper sa se incadreze in conditiile concursului. Din pacate, nu putem opta pentru nici un premiu cu ateliere, desi ne-ar tenta enorm. Insa nu suntem din orasul potrivit :( Acesta este articolul in care se poate vedea coronita noastra- http://caietpentruscoaladeacasa.wordpress.com/2013/11/22/coronita-de-advent/ Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ati sosit Raluca! Creatia voastra se incadreaza perfect in tema, conditii nu sunt de nici un fel (doar de varsta :)). Din pacate nu am rasfoit prea tare netul in cautare de ateliere pentru copii din mai multe orase si asta din cauza timpului limitat. Dar mi-am propus ca data viitoare sa o iau cu sponsorii mai din timp pentru a avea mai multe alegeri. va pup

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne inscriem si noi, Alina si Stefan (3 ani) cu coronita noastra etajata :) http://stefansialina.blogspot.ro/2013/11/coronita-de-advent.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Cam tarziu, dar ne inscriem si noi: Loriana si Daria au mesterit toata ziua la "Coronita cu zanuta": http://papusiledariei.blogspot.ro/2013/11/40-de-zile-magice-pana-la-craciun-ziua_28.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Neam inscris si noi pe ultima suta de metri..Succes tuturor participantilor!!! http://margelitcrosetat.blogspot.ro/2013/11/coronita.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Am ajuns si noi cu coronita.
    A fost o activitate interesanta si distractiva. Cu ocazia asta ne-am si documentat pe wikipedia cand, cum si unde se sarbatoreste Adventul.

    Multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Waaau.
    acum ca am castigat, ce trebuie sa fac?


    nu ma pot loga. sunt ludmila

    RăspundețiȘtergere
  16. Am afișat aici câștigătorii
    http://www.clubulmagic.ro/2013/12/concurs-cizmulita-mosului-editia-ii.html

    RăspundețiȘtergere