joi, 25 aprilie 2013

Artistul Săptămânii - Săpunuri KaBea




Cum vă spuneam aici, avem o rubrică săptămânală numită Artistul Săptămânii.

În această săptămână o avem ca invitat pe Beatrice, creatoarea brandului de cosmetice KaBea.




Beatrice este o iubitoare de handmade și anume, cosmetice handmade. Presupun că mulți o cunoașteți, dar niciodată nu e sufficient să vorbim de creații handmade, de orice natură. De fiecare data apare ceva nou, se reîmprospătează o gamă deja existent sau se completează cu un nou produs.
Vă las în compania lui Beatrice, care ne vorbește puțin despre ea și pasiunea ei ce s-a transformat într-o mica afacere.


"Bine vă regăsesc în "Clubul Magic"!

Despre mine nu sunt multe de spus și cred că nu mai există secrete față de voi, însă, pentru cine încă nu știe, voi povesti câte ceva.
În primul rând, sunt mandra "posesoare" a unei fetițe minunate, ea reprezentând rațiunea mea de a trăi. În al doilea rând, eu reprezint produsele cosmetice KaBea http://sapunurikabea.blogspot.ro/. Ca să existe și un al treilea rând :)), numele produselor vine de la numele fetiței mele KArina și de la numele meu BEAtrice. Pot spune că, datorită ei, am hotarât să lărgesc gama produselor pe care le fac, chiar dacă multe au fost doar pentru uz personal.
Poate vă întrebați cum a inceput totul?! La mine a fost dintr-o mică necesitate, o porțiune de piele se încăpățâna să fie uscată și deshidrată. Am început să caut, și am descoperit, că putem face în propria noastră casă săpunuri naturale. A fost curiozitatea mareeee, pentru că nu-mi imaginam cum se poate așa ceva. Au fost luni de zile în care am căutat informații, nopți nedormite cautând surse de cumpărat ingrediente. Recunosc, nu a fost ușor, însă o dată treaba pornită nu am putut să mă mai opresc. Trebuie să vă spun și faptul că da, au existat "rateuri", doar din greșeli învățăm, neavând șansa să pot învăța din ale altora. Am avut ambiția să învăț totul singură, n-am întrebat pe nimeni și, oricum, nu ar fi fost cineva care să fi fost dispus să facă acest lucru.
Cam așa arătau săpunurile la începuturi: 


Încetul cu încetul am încercat să mă perfecționez în prepararea săpunului; dar chiar și în ziua de azi pot spune că mai am multe de învățat. Dacă la începuturi săpunurile arătau cum ați văzut mai sus, acum arată așa:
Dar asta n-a fost tot; nu m-a mulțumit și nu mă mulțumește! Să vă spun un mic secret: dacă la capitolul sentimente sunt o persoană statornică, atunci când vine vorba de munca mea, se schimbă problema la 360 de grade. Atunci când am senzația că stagnez, așa cum a fost cu săpunurile, încep să caut să  fac și altceva, așa au "luat naștere" produsele cosmetice. Prima persoană care m-a încurajat a fost verișoara mea (ea știind pasiunea mea și cunoscând de la mine toate beneficiile uleiurilor și unturilor naturale) care și-a dorit o cremă pentru ten matur; așa a început totul.

Pot spune că există o gamă variată de creme pentru orice tip de ten, există creme de corp, geluri, șampoane și multe altele pe care le puteți vedea aici:  http://cdbs.biz/shop/KaBea .
Ce este important de stiut este faptul că realizez produse personalizate, la cerere.

Să vă mai spun "un secret"; este premieră. Voi schimba aspectul "emblemei" și sper să vă placă și acesta. Vă este clar acum că simt că stagnez din nou!
Ce credeti, voi face ori nu altceva?! Ce credeti ca va fi?! Presimt ca am sa va iau prin surprindere de data asta, de fapt stiu sigur asta, hihihiiii! Dar asta este altă poveste! :D
Mulțumesc Alina pentru această oportunitate și vă mulțumesc celor care ați avut răbdare să citiți, eu nefiind un bun povestitor! Vă pup și îmbrățișez!"

Eu îți mulțumesc Beatrice pentru că ai acceptat provocarea mea și ai împărtățit noutățile aici cu noi. Te aștept și în edițiile viitoare de fiecare dată când aduci o noutate gamei tale de produse. 
 Pe Beatrice o mai găsiți și pe ColțpestrițKaBea, unde ne împărtășește câte puțin din momentele zilnice: prăjiturele, gânduri răzlețe, decorațiuni ... Tot pe acest colțișor găsiți un concurs de creație în desfășurare - Iepurașul Vessel, cu termen de înscriere 30 aprilie.

In coloana din dreapta veți găsi bannerul spre blogul Kabea, fereastra facebook (în caz ca doriți să dați un like), precum și produse de actualitate cu link direct spre magazin.

Dacă nu ați reușit să vedeți cine a fost artistul săptămânii trecute: Povești pentru copii cu Raluca.

Săptămâna viitoare voi avea ca invitat o fetiță foarte talentată la desen. Rămâne supriză până joia viitoare ;)).

Vă aștept săptămâna viitoare cu Artistul Săptămânii!

Un comentariu:

  1. Mie mi-a placut de KaBea de anul trecut de cand am ajuns pe blogul ei. intamplarea (sau nu) a fost ca am si castigat la concursul ei aniversar.
    :(
    de atunci am pastrat legatura si ii folosesc in continuare produsele

    RăspundețiȘtergere