joi, 18 aprilie 2013

Artistul săptămânii - Povești pentru Copii cu Raluca



Vă povesteam aici despre rubrica săptămânală - Artistul săptămânii.
În acestă săptămână, o am invitată pe Raluca, pasionată de lumea poveștilor. Pasiunea ei a mers mai departe și s-a conturat în povești scrise pe hârtie pe care le publică pe blogul personal Povesti pentru Copii .

Poveștile Ralucăi sunt scurte, ușoare, ba chiar a estimat, pentru fiecare, un timp de lectură. Colectia de povești a Ralucăi vă poate fi de ajutor la povestea de seară, dar și la diferite jocuri pe care le puteți juca, împreună cu copiii, cu ajutorul poveștilor. Le găsiți chiar structurate pe categorii: Povești cu animale, Povești cu Spiriduși, Povești educative, Poveștile Bunicii, etc.

Ce ne spune Raluca ...
"Sunt Raluca Radu și una din pasiunile mele, încă din copilărie, e aceea a poveștilor. Poveștile sunt ca o fereastră spre o lume magică, frumoasă, supranaturală, plină de spiriduși, căpcăuni, animale năzdrăvane, în care binele învinge întotdeauna răul. 

Sunt mamă a două fetițe și, pentru că adeseori inventam povești, m-am gândit să le împărtășesc și altor copii. Copiii au nevoie de cât mai multe povești pentru ca imaginația, fantezia lor, sa zburde. Lărgind orizontul cunoașterii copiilor noștri, mâine vor fi adulți creativi, inteligenți, ce vor da un sens pozitiv societății pe care o vor conduce. 

O parte din poveștile scrise de mine le-am adunat pe blogul meu personal. Vă invit la o aventură în lumea poveștilor, alături de mine, pe Povești pentru Copii. "

Cum vă spuneam, în coloana din dreapta veți găsi bannerul cu link spre blogul Ralucăi, Povești pentru Copii, pagina de facebook unde vă invit să acordați un like, precum și unele povești (titlu si, eventual, imagine) care vă vor duce direct la povestea aleasă.

Și, dacă tot vorbim de povești, Raluca ne va încânta în fiecare vineri, aici pe blog, cu o poveste, în cadrul rubricii - Povestea de seară.

 Spor la lecturat!



2 comentarii: