miercuri, 6 martie 2013

Carduri - martisor

Iată și o combinație între felicitare și mărțișor, cardurile - mărțișor. Tehnica de bază e tot cea a șervețelului, șervețelul aplicat pe un carton colorat, la care am adăugat flori, fluturi ... vestitori ai primăverii, precum și șnurul de mărțișor. Pe spate e mesajul de primăvară.







Zi minunată!

6 comentarii:

  1. Raportez ca al doilea card din penultimul colaj a aterizat cu bine, astazi, la mine:)!! Libelula, fluturasii si florile au calatori cu bine si mi-au vestit primavara:)!

    Merci!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca au sosit Rux! Veseli si plini de ganduri bune! primavara minunata!

      Ștergere
  2. Astazi ne-am trezit cu un plic in posta plin cu fluturasi si floricele! Multumim Alina!!! Ne-am bucurat si ne-am inveselit tare mult. O primavara minutata plina de veselie, cantec, joc si voie buna iti doresc :)
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu raportez ca a venit primavara la noi, vestita de un card realizat atat de frumos si ingenios. iti spun sincer ca nu as fi ghicit ca este realizat prin tehnica servetelului, oricat l am intors eu pe toate partile sa vad cum e facut :). abia acum, cand am citit, m am lamurit si l am privit mai cu atentie. ti am spus ca e asezat la loc de cinste pe raftul dedicat decoratiunilor handmade de primavara care au luat locul decoratiunilor de iarna?
    sa aveti zile senine si pline de creativitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-a placut Valy! Multumesc de locul de cinste!

      Ștergere