miercuri, 5 decembrie 2012

Calendar de Advent



Acum ca spiridusii Mosului au finalizat suprizele din cadrul concursului, putem sa ne reluam activitatea si sa va prezentam lucrari restante. O decoratiune ce nu am avut timp sa v-o prezentam este Calendarul de Advent din acest an. Deja suntem in ziua numarul 5, deci activitatile au si inceput. Calendarul nostru care drept suport un brad, realziat de noi (am pictat cu mic cu mare o coala alba de hartie, apoi am decupat in forma de brad), pe acre sunt agatati saculeti din fetru. Fiecare saculet are cate o surpriza pe acre o cauta (si gasesc) copiii dimineata. pentru ca ai mei nu au rabdare, saculetii sunt umpluti cu surprizele aferente, cate unul pe rand, in fiecare seara, pentru a fi descoperiti in dimineata zilei urmatoare.



Nu avem inca stabilit foarte clar ce facem in fiecare zi, pentru ca programul nostru ia uneori intorsaturi de 180 grade, prin urmare si activitatile sunt stabilite de pe o zi pe alta.
Incep lista cu activitati, poate e cineva incautare de idei, si zilnic voi intra sa editez articolul cu activitatile respective. Deocamdata va putem spune ce am facut pana astazi.

2. Stampile cu crizanteme handmade - pentru concursul Talente de nazdravani.
3. Pregatim surprizele pentru Cizmulitele Mosului.
4. Pregatim felicitari handmade pentru participantii la concurs - inca nu avem link.
5. Participam pe ultima suta de metri cu decoratiuni la concursul Impodobim bradul - Copilarim.
Lustruim ghetutele in asteprarea lui Mos Nicolae.
Incepem impodobitul casei pentru Sarbatorile de Iarna.


va urma ....






Un alt model de Calendar de Advent gasiti pe blogul lui Megy, colega noastra de Club.


Seara frumoasa!
AlinaS.

4 comentarii: