sâmbătă, 4 aprilie 2015

Concurs Ziua Planetei Pământ 2015


Edit: Pentru că ziua de mâine s-a încărcat foarte tare cu activități și nu pot intra pe calculator, voi prelungi înscrierile în concurs până duminică, 26 aprilie 2015. Astfel voi putea introduce eventuale lucrări venite pe mail.

Ca și anunț de început: vă rog să citiți tot ce am scris mai jos ca și reguli de participare și întrebați-mă în cazul în care nu găsiți răspuns la ce vă frământă în rândurile de mai jos.

După cum cred că deja știți, în fiecare an, pe 22 aprilie, sărbătorim Ziua Planetei Pământ; este ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Cum spuneam și anul trecut, Planeta aceasta ar trebui sărbătorită în fiecare zi prin fapte de conservare a resurselor și protejarea mediului. Ziua de 22 aprilie este o zi de conștientizare și, cum în fiecare an spun, cu fiecare zi de genul acesta, mi-ar place să se dea mai multă importanță prin organizarea de evenimente de conștientizare campanii cu impact, cu rezultat; în urma acestora fiecare din noi să reacționeze din instinct. Și eu cred că este posibil acest lucru dacă se dorește.  

Anul trecut nu am realizat concurs cu această ocazie, deși încă de la prima ediție îmi propusesem să fac acest lucru. Anul acesta v-am pregătit acest mic concurs, cu câteva surprize, sper eu plăcute, ce se va desfășura în perioada 04-25 26.04, urmând ca pe 26 27 aprilie să realizăm o postare specială ce va include atât lucrările voastre, cât și mesajele ce doriți să le transmiteți.

Cine participă?
Copiii bineînțeles; concursul se va adresa doar copiilor până în 14 ani (vârsta este aleasă la întâmplare, nu m-am gândit la ceva anume, dar, pentru că am fost întrebată mi-am zis să specific). 

Ce trebuie să faceți:
1. Realizați o lucrare, prin orice tehnică doriți, folosind ce material doriți, prin care sărbătoriți această zi sau (și) vreți să transmiteți un mesaj pentru protejarea mediului înconjurător. Poate fi o pictură, desen, o decorațiune, etc .... orice vă inspiră această temă. Lucrarea trebuie să aibă un titlu sau să fie însoțită de un mesaj text și să fie realizată pentru acest concurs.
2. Dacă aveți blog, scrieți o postare despre decorațiune în care să menționați că participați la concursul nostru, precum și link spre această postare; apoi adăugați linkul postării de pe blogul vostru în colecția de mai jos.


3. Dacă nu aveți blog, puteți să ne trimiteți, pe adresa de e-mail clubulmagic@gmail.como fotografie finală și 2-3 fotografii cu etape în realizarea decorațiuniialături de câteva cuvinte despre cum a fost realizată și o vom adăuga noi în concurs. Nu înscrieți linkuri din albume foto, de pe facebook sau alte site-uri. Ne trimiteți linkul către album și îl vom adăuga noi în postarea ce o vom realiza.
Perioada de participare este 04 - (25) 26 aprilie 2015 ora (21.00).
Colecția se închide automat pe (25) 26 aprilie la ora 21.00. După această oră nu se vor putea introduce creații.

Vă rog să fiți rezonabili cu înscrierile la concurs pe mail. Aștept mailurile voastre până pe data de (25)  26 aprilie, ora 12.00 pentru a avea timp să editez postarea și a o înscrie în colecție. Mai târziu puteți să vă înscrieți doar cu link de pe blogul propriu.

Premii:
Edit: Avem două trei premii, (fiecare premiu este format dintr-un set creativ cu mărgeluțe hama și o carte cu activități (câte una pe zi timp de un an de zile =D).). În bannerul concursului vedeți cele două seturi.
Pentru că numărul participanților a depășit cifra 10, și pentru că mă gândeam la un moment dat să mai acord un premiu în cazul în care se depășește această cifră, va mai fi un al treilea premiu ce va consta într-o carte cu activități și un set pentru realizarea de felicitări (în locul setului cu mărgeluțe hama).
Prin urmare premiile vor fi următoarele:
1. Carte cu activități + un set de mărgeluțe hama
2. Carte de activități + un set de mărgeluțe hama
3. Carte de activități + un set de realizat felicitări.
Premiile vor fi acordate în ordinea extragerii, primul extras primește primul premiu, al doilea extras primește al doilea premiu, iar al treilea extras primește al treilea premiu.

Imagini din interiorul cărții aveți mai jos


Extragere
Cum spuneam, colecția se închide automat pe (25) 26 aprilie la ora 21.00. Astfel broscuța, cu care cred că v-ați obișnuit deja, va extrage cei doi câștigători. 

Pe 26 27 aprilie vom realiza o postare specială cu toate lucrările din concurs.








Vă invit, de asemeni, să vedeți lucrările din anii trecuți; atât ale noastre cât și ale concurenților. Le găsiți accesând eticheta Ziua Pământului.
Pentru orice nelămurire în legătură cu acest concurs ne puteți scrie pe e-mail la clubulmagic@gmail.com sau ne puteți lăsa un comentariu la această postare.

Sperăm că vă place tema concursului nostru, și premiile desigur, și vă așteptăm cu drag să vă înscrieți decorațiunea în Colecția concursului.

 Mult succes tuturor! Si multă inspiratie!


2 comentarii:

  1. Multumim, vom incerca , acum suntem prinsi cu Sfintele Sarbatori apoi cu botezul surioarei.
    Paste fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă așteptăm cu drag! Sărbători Pascale pline de Bucurie!

      Ștergere