marți, 14 februarie 2012

Provocari/Concursuri

In aceasta perioada, de inimioare, martisoare, cu gandul ca poate primavara isi va arata venirea, m-am gandit sa impartasesc cu voi cateva provocari/concursuri foarte dragute si interesante la care merita sa participati, sa va destindeti putin, voi si/sau copiii, sau, de ce nu, impreuna.

Care sunt acestea .....

Concursul Primavara la fereastra - concurs pentru copii, ce se desfasoara in perioada 13 februarie - 11 martie 2012, in 3 etape, pe Talente de Nazdravani.
Mai multe informatii AICI.

Daruim de Dragobete – concurs de creatie pentru copii, organizat de Casuta Copiilor in colaborare cu http://copiisimame.wordpress.com/, http://virtualworkshop-copiisimamici.blogspot.com/ si http://copilarim.blogspot.com. Termenul limita de inscriere este 23 februarie 2012.
Mai multe informatii gasiti AICI.

Concursul Martisoare din sac, ce se desfasoara pe blogul Provocari verzi. Termenul limita de inscriere este 25 februarie 2012.
Mai multe informatii AICI.


Poker Face - o provocare initiata de Scrapper in Romania; termenul limita de inscriere este 3 martie. Mai multe informatii AICI.


Provocarea de vineri, provocare saptamanala - mai exact in ficare vineri, Laura ne indeamna la cate o provocare draguta, unde, zic eu, merita sa participati.


Adriana de pe Arta si Creativitate ne invita la un Dar de februarie - Dar de blog. Intrati la ea pe blog si veti gasi numai minunatii; cine stie ... e posibil sa gasiti si cadouri pe care sa le cumparati pentru cei dragi.


Concurs Copilarim, lansat astazi, cu ocazia implinirii a 8, respectiv 2 ani de blog Copilarim. Termenul pentru inscriere este 8 martie.
Mai multe detalii AICI.


Si nu in ultimul rand, Sambata Roz, provocare la care va invit in fiecare sambata; mai multe detalii gasiti AICI si AICI. Postarile mele despre Sambata Roz - aici.

Spor la lucrari si la cat mai multe participari!

4 comentarii:

  1. Ce faine sunt concursurile si provocarile. Noua ne plac si incercam sa raspundem la cat mai multe. aduc asa de frumoase satisfactii, plus ca ne provoaca la creativitate si joaca. Spor si succes in continuare si voua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vavaly si mie imi plac provocarile si incerc, pe cat posibil, sa raspund la toate. De multe ori ma ia valul si uit data limita, desi lucrarea e terminata de ceva vreme. Spor si voua si bafta la concursuri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Elena! Incerc sa-i dau curs; e distractiv.

    RăspundețiȘtergere