miercuri, 22 februarie 2012

Daruim de dragobete - Felicitare Edi


Cu aceasta felicitare se inscrie si Eduard (Edi - 3 ani) la concursul Daruim de Dragobete organizat de Casuta Copiilor in colaborare cu http://copiisimame.wordpress.com/, http://virtualworkshop-copiisimamici.blogspot.com/ si http://copilarim.blogspot.com.

Materiale folosite: hartie decupata in forma de inimioare, carton, set scrapbooking pentru felicitari, lipici. Edi de regula nu are rabdare la activitati mai complicate, de aceea incerc sa caut variante pentru el si asta pentru ca si el e pasionat de hartie, decupaje din hartie si lipit. Foarfeca o foloseste cam de la 2 ani jumatate; i-am cumparat una mai mica asa ca pentru copii si se descurca foarte bine.


Inimioarele sunt decupate din hartie (cu putin ajutor) si lipite una peste alta, pe mijloc; arata ca o inimioara 3 D; am ales acest model sa-i fie lui usor; de regula ii las pe ei sa faca lucrarile, singuri, eu doar le dau indicatii la inceput, iar pe parcurs doar daca ma intreaba. Indiferent cum ies, ca unele sunt puse stramb, ca sunt invers, sunt frumoase si sunt tare mandri ca e creatia lor proprie, realizata fara prea mult ajutor din partea mea.


Mai aveti timp sa va inscrieti in concurs pana maine, 23 februarie.

Mult succes participantilor!

Seara buna!

8 comentarii:

  1. Ce copii talentati ai!!!! Mereu faceti cate ceva frumos. Bravo si multa bafta la concurs! Pupam

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga, Edi, iti dorec succes la concurs !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Edi,foarte frumos,esti grozav!Pupici pentru manutele indemanatice si muuult succes.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim foarte mult Geta! O zi frumoasa iti dorim si noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim Beatrice! Pupi si de la noi si numai ganduri de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Edi esti grozav - imi place ca si tu si surioara ta creati atat de frumos :)
    felicitari:D
    rux

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim Rux! El de fel nu prea are rabdare, dar aici a avut; si la felicitarile de martisor la fel, a terminat 3, a facut o pauza apoi celelalte. M-a uimit si pe mine ... ;))

    RăspundețiȘtergere