miercuri, 8 februarie 2012

Provocare - istorie



Cu acest colaj plin de amintiri particip la provocarea de pe Copilarim, Tema - istorie. Cum am vazut m-am si gandit la cutiutza mea cu amintiri; dar mai mult la caietelele mele cu tot felul de desene, decoratiuni si versuri, la colectiile mele de suprize de la guma Turbo, Bombibom si alte asemenea, la decupaje din Revista Bravo, postere, casete cu muzica, oracole - voi le mai aveti?, martisoare si felicitari handmade (am gasit chiar niste hartie pe care o colorasem cu cerneala rosie :), sau cu ceai, sa para veche si multe altele cu ajutorul carora am depanat amintiri. Va mai amintiti de serialul Beverly Hills? de ciocolata Kiss? de ochelarii pusi in vanzare de Posta Romana pentru eclipsa de soare? ... dar mai bine va las sa descoperiti singuri in colaj si sa va aduceti aminte de ...... ale voastre.
Initial pornisem sa printez fotografiile si sa realizez un caiet plin de amintiri, chiar daca obiectele inca se afla acolo in cutie la pastrare (fotografiile au fost facute chiar saptamana asta), dar nu am mai avut timp de printat; nu mi-a ramas decat sa apelez la programe de editare sa-mi duc la final gandul pentru provocare.

Mai multe despre provocare aici.

Seara buna va doresc!

5 comentarii:

  1. Ei da, astea fac parte si din...istoria mea. Aveam si eu puse intr-o cutie astfel de amintiri cu care se joaca Daria acum, caci pe Tea nu o lasam sa se atinga de ele. Mult succes la provocare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozaaaav!! am vazut si trusa (celebra trusa) pentru mate:D!! ce calatorie frumoasa in timp - imi place ideea ta foarte mult, iti multulmesc pentru ca ni te-ai alaturat la provocare si iti doresc bafta la tragerea la sorti de diseara:P
    rux

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana, Rux ma bucur ca v-am starnit amintiri frumoase, dar si mai mult ca am trait aceste amintiri impreuna! Multumesc de gandurire frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos,frumos!Te felicit ca-ti faci timp!Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Beatrice multumesc foarte mult! Te astept si pe tine la provocari; mi-e dor sa vad ce mai faceti! pup

    RăspundețiȘtergere