duminică, 1 decembrie 2013

Concurs Cizmulița Moșului ediția a II-a (Coronițe de Advent) la final - galerie de creații și câștigători


Bine v-am regăsit într-o zi mare, 1 Decembrie, Ziua Națională a României, dar și prima duminică în care aprindem lumânarea de la Coronițele de Advent. Mai multe informații despre semnificația perioadei de Advent, dar și a Coroniței de Advent găsiți în postarea - Coronița de Advent - semnificații.

Dacă aveți în plan activități de 1 Decembrie cu copiii, vă aștept și la Concursul de 1 Decembrie - Hora copiilor.





Creațiile voastre, în ordinea înscrierilor:

1. David

2. S. și Raluca

3. Ștefan

4. Vlăduț












5. Maria și Gabriel


6. Daria Medeea


7. Eliza și Laura


8. Marian


9. Ema


10. Anastasia


11. Daria și Loriana


12. Dănuț, Alex și Coca

13. Karina


14. Robert, Lavinia și Beatrice

15. Roxi

16. Teodor și Miriam 

17. Stela

18. Gabriel și Ludmila


Câștigătorii celor 5 premii, selectați de broscuța noastră - îi puteți vedea și aici; v-am spus, cred, cât de încântată sunt de această broscuță care mă ajută foarte mult cu extragerea automată, eu nu trebuie să fac nimic, ea face totul:


Felicitări
1. S. și Raluca - premiu o brățară oferită de Bijoubyana și un set de realizat felicitări + o surpriză oferite de Clubul Magic.

2. Ludmila și Gabriel - premiu - Un colier pandantiv oferit de Carmen's Handmade (cu tematică la alegerea câștigătorului - fotografia este orientativă) și un set de 4 figurine din pudră ceramica (2 magneți și 2 figurine de pus în brad) + o surpriză oferite de Clubul Magic.

3. Daria și Loriana - premiu - un set de 4 săpunele naturale (cele mici sunt săpunuri pentru copii cu lapte de capră, iar brioșa este cu aromă de cocos și unt cacao cu masă cacao) realizate și oferite de KaBea și un set de 4 figurine din pudră ceramica (2 magneți și 2 figurine de pus în brad) + o surpriză, oferite de Clubul Magic.

4. Teodor și Miriam - premiu - decorațiuni din pănuși de porumb oferite de Handmade By Marianam-h și un set de realizat felicitări + o surpriză oferite de Clubul Magic.

5. Roxi - premiu - Elestaimatge se oferă să prelucreze un set de 5 (cinci) fotografii și anume să le personalizeze în funcție de preferințele câștigătorului (un anume anotimp, o anume tematică, text personalizat, etc.); fiecare fotografie poate avea două sau trei variante. La acest premiu, care este virtual, Clubul Magic va oferi un album foto și un set pentru decorarea albumului.

Lista participanților la atelierele de copii:
Iași
1. Daria Medeea
2. Ema
3. Robert, Lavinia și Beatrice

Avem două premii:
1. Țara Minunilor din Iași oferă un abonament lunar la Atelierul de Creație ce constă în 4 ore de atelier și 4 ore de joacă în Țara Minunilor. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.
2. Prăjiturici și alte dulciuri și Asociația Două Fetițe din Iași oferă un loc la un atelier de experimente culinare pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

 

Timișoara
1. Anastasia
2. Gabriel și Ludmila

Premiu
Căsuța Copiilor și Amy Creații manuale din Timișoara oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.



Brăila
1. Marian

Premiu
Atelier Cărăbuș din Brăila oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

Câștigători la ateliere:
1. Ema- Țara Minunilor din Iași oferă un abonament lunar la Atelierul de Creație ce constă în 4 ore de atelier și 4 ore de joacă în Țara Minunilor. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

2. Daria Medeea Prăjiturici și alte dulciuri și Asociația Două Fetițe din Iași oferă un loc la un atelier de experimente culinare pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

3. AnastasiaCăsuța Copiilor și Amy Creații manuale din Timișoara oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

4. MarianAtelier Cărăbuș din Brăila oferă un loc la un atelier de creație pentru copii. La acest premiu Clubul Magic adaugă o surpriză.

Cum spuneam, avem și două felicitări oferite de Alexander Handmade; vom afișa mai târziu câștigătorii acestor felicitări, după ce Alexander va alege.

Edit: Felicitările de la Alexandru merg la Eliza și Laura (poziția 7 în concurs) și la Teodor și Miriam (poziția 16 în concurs).

Aștept, din partea câștigătorilor, pe e-mail la clubulmagic@gmail.com, datele de contact, adresa poștală, numărul de telefon pentru a fi comunicate sponsorilor, dar și pentru expedierea premiilor. Premiile trebuie revendicate până la data de 3 decembrie, în caz contrar se va extrage alt câștigător. 

Eu vă mulțumesc tuturor pentru efortul depus. Mi-au plăcut foarte mult coronițele voastre și vă aștept, începând cu această după-amiază să aprindem, pe rând cele 4 lumânări. Poate nu întâmplător s-a nimerit ca prima lumânare să fie aprinsă chiar de Ziua Națională a României și într-o zi de sărbătoare - duminică. Când aprindeți lumânarea spuneți o rugăciune, pentru voi, pentru cei apropiați, dar și pentru noi toți.

Vă felicit pe toți pentru ceea ce ați realizat, nu doar pe câștigătorii premiilor anunțate, și, după cum este deja tradiție, aștept, din partea tuturor participanților, adresele poștale (ale voastre bineînțeles) pe e-mail la clubulmagic@gmail.com pentru că fiecare participant va primi o felicitare de Crăciun realizată de noi.

Repet din nou pentru cei noi veniți, dar și pentru cei ce au mai participat la concursurile noastre ... citiți cu atenție regulamentul, pașii importanți și anume, ce aveți de făcut și mai ales termenul limită de înscriere. regulamentul nu este unul stufos, ba din contră, sunt câteva reguli simple.

Nu uitați că mai aveți timp, până pe 6 decembrie să vă înscrieți la Darul de blog.

Sperăm că v-a făcut plăcere această provocare și să ne revedem cu bine, la ediția viitoare a acestui concurs. Până atunci, urmăriți blogul pentru inspirație și, de ce nu, pentru a găsi, din când în când câte o surpriză.
Dacă am uitat sau încurcat ceva, vă rog să îmi spuneți.

Vă doresc o zi frumoasă, plină de activități fie că sunt activități de duminică, fie că sunt activități de 1 Decembrie!

2 comentarii:

  1. Multumim ca ai gazduit aceasta provocare, au fost coronite foarte frumoase inscrise si ma bucur mult pentru fiecare castigator! Sunt foarte incantata sa vad echipele S.-Raluca si Gabriel-Ludmila printre castigatori. Multumim si noi pentru felicitarea oferita de Catalin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatorilor,si felicitari tuturor perticipantilor,ati creat niste coronite deoseite..

    RăspundețiȘtergere