joi, 28 februarie 2013

Martisoare

















Acestea sunt martisoarele noastre din acest an, sau mai bine zis acestea sunt modelele. Ca si numar anul acesta depasim 100 ;)). Daca va intereseaza indicatii despre un model anume, cum e lucrat, nu ezitati sa intrebati; voi incerca sa explic cat pot eu de bine.

Maine urmeaza sa va prezentam felicitarile.

Seara frumoasa!



6 comentarii:

  1. Ce de martisoareee, harnicutilor !Foarte frumoase, bravo voua ! :)
    Spre rusinea mea n-am facut niciunul, poate la anul voi fi mai harnica ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Beatrice! Eu nu aveam cum ca merg ai mei cu ele la gradi/scoala. Pe langa astea avem si martisoare dulci ;)).

      Ștergere
  2. wow, dar ce harnici ati fost, martisoare unul si unul. meritati multe felicitari si aprecieri, mai ales ca sunt lucrate fiecare in alt fel si alta tehnica, materiale diferite. Bravo! Eu anul acesta nu ma laud cu asa ceva, asemenea lui Bea, dar am avut din anul trecut o multime, si martisoare si felicitari, atunci am fost si eu mai harnica :).
    Va doresc o primavara minunata, plina de bucurii, de impliniri, de noutati si de multa veselie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Vavaly! Primavara frumoasa si voua si sa vina plina de bucurii si realizari!

      Ștergere
  3. Harnicutilor!!! le-am vazut in reader de cand le-ati publicat dar abia acum am ajuns sa va felicit si eu pentru creatii:D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fooooarte frumoase martisoarele voastre, se vede ca sunt lucrate cu multa dragoste si pricepere, felicitari harnicutelor!!! Sa aveti o primavara minunata plina de bucurii! :)

    RăspundețiȘtergere