sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Activități creative de 1 Decembrie pentru concursul Hora Copiilor 2014

Bianca Anastasia și Robert Andrei se înscriu în Concursul Hora Copiilor 2014 cu activități foarte interesante și distractive.



Câteva cuvinte din partea lor, transmise de mămica lor ....

"Bună ziua!
Intrăm și noi în "Hora concursului" cu doi pitici :)

Bianca Anastasia (6 ani și 7 luni) - a realizat anul trecut la grădiniță două desene (româncuța și românașul + hora copiilor), iar anul acesta la școală în clasa 0, au confecționat stegulețe din hârtie creponată, bete de acadea și plastilina.
Acasă suntem preocupați de activități creative, drept pentru care am realizat Creioane Origami Tricolor și un Breloc Tricolor folosind aceeași tehnică de "creion origami".




Robert Andrei (1 an și 5 luni) - este la început de drum spre cunoaștere, dar se implică cât poate (curiozitatea e și ea un factor) alături de noi în "invențiile creative". Deoarece îi  plac foarte mult cârligele :) am încercat să realizăm un Steag din Cârlige și Spatulă. 


Modul de realizare a tuturor acestor activități le găsiți pe pagina noastră de facebook - Magic activity

Mersi de concurs! Mersi pentru provocări! Succes tuturor!"


Mulțumesc eu de participare, felicitări pentru activitățile interesante și vă doresc mult succes!

Stegulețul lui Robert îl voi posta și separat pentru a-l putea introduce în concurs.


P.S. Pentru trecători ... mai aveți timp să vă înscrieți la concurs până pe 3 decembrie. Detalii despre concurs găsiți aici - Concurs 1 Decembrie - Hora Copiilor 2014. De asemeni vă puteți înscrie la schimbul de felicitări și decorațiuni de Crăciun, până pe 7 decembrie, aici - Schimb de felicitări și decorațiuni de Crăciun 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu