marți, 16 decembrie 2014

Concurs Cizmulița Moșului 2014 - galeria de creații și câștigători



Bun găsit la final de concurs! Am mai încheiat o ediție a concursului nostru de creație și anume ediția cu numărul 3 - Concurs Cizmulița Moșului 2014.

Vă mulțumesc tuturor pentru efortul depus și pentru că ați reușit să realizați lucrări foarte frumoase. Mi-au plăcut foarte mult ghirlandele voastre; cu unele din ele chiar mi-ați dat niște idei să facem și noi.
Vă felicit pe toți pentru ceea ce ați realizat, nu doar pe câștigătorii premiilor anunțate. După cum ați putut observa, la ora 21.00 s-a închis colecția și broscuța noastră a extras și câștigătorii pe care îi vedeți atât la postarea concursului cât și aici.

Repet din nou pentru cei noi veniți, dar și pentru cei ce au mai participat la concursurile noastre ... citiți cu atenție regulamentul, pașii importanți și anume, ce aveți de făcut și mai ales termenul limită de înscriere. Regulamentul nu este unul stufos, ba din contră, sunt câteva reguli simple. În caz contrar, ne alegem cu supărări, frustrări sau mai știu eu ce. De asemeni, în cazul în care nu vă place un premiu anume, vă rog insistent să nu vă înscrieți în concurs pentru că există riscul să câștigați și să nu fiți mulțumiți și luați astfel șansa cuiva care poate își dorește acel premiu. Mulțumesc de înțelegere!

Sper că v-a făcut plăcere această provocare și să ne revedem cu bine, la ediția viitoare a acestui concurs de creație. Nu am putut să nu remarc la participanții mai vechi sau cei pe care eu îi știu de mai mult timp cât de mari ați crescut și ce frumoși sunteți. Chiar am avut impresia că ai mei copii au crescut odată cu voi, adică alături de voi. Și ce frumos e :)!
Până la ediția viitoare, urmăriți blogul pentru inspirație și, de ce nu, pentru a găsi, din când în când câte o surpriză. Dacă am uitat sau încurcat ceva, vă rog să îmi spuneți.



Aștept, din partea câștigătorilor, pe e-mail la clubulmagic@gmail.com, datele de contact, adresa poștală, numărul de telefon pentru expedierea premiilor. Premiile trebuie revendicate până m\ine 17 decembrie, ora 13.00, în caz contrar se va extrage alt câștigător. 

Zi minunată tuturor și mult soare!

7 comentarii:

  1. Wow!Multumim din suflet ,Ruslana este atat de fericita!Se pare ca a avut noroc.Sarbatori frumoase!(trimit un e-mail cu adresa)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim si noi pentru concurs si evident ca vom participa in continuare :) !
    Felicitari si castigatorilor ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari castigatorilor/. intradevar ghirlande minunate s au asezat in colectie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe noi ati uitat sa ne includeti in lista (v-am trimis pe mail pozele si in postarea de pe blog am aparut)? Este vorba despre ghirlanda Stelei, din inimioare... Nu-i nimic, oricum, placerea de a lucra a fost reala. Vom participa si alta data. Camelia D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi cer mii de scuze, chiar nu îmi dau seama cum de am omis. Am scris postarea și am avut impresia că am introdus-o; am mai trimis și mail de confirmare. Te rog să-mi trimiți datele așa cum am vorbit pe mail. Mulțumesc.

      Ștergere
  5. felicitati tuturor :*
    numai ghirlande frumoase s-au adunat aici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit alaturi de toti cei dragi.
    Multe zambete si bucurii...
    Primiti cu colindul?

    "Scoală gazdă din pătuţ
    Florile dalbe,
    Şi ne dă un colăcuţ
    Florile, florile dalbe.

    Că mămuca n-o făcut
    Florile dalbe,
    Sâtă rară n-o avut
    Florile, florile dalbe.

    Pe cand sâtă-o căpătat
    Florile dalbe
    Covata ni s-o crăpat
    Florile, florile dalbe

    Când covata o lichit
    Florile dalbe
    Cuptioru' nu s-o urnit
    Florile, florile dalbe

    Când cuptoru o pornit
    Florile dalbe
    Anul Nou o şi venit
    Florile, florile dalbe
    Florile, florïle dalbe."

    RăspundețiȘtergere