luni, 30 septembrie 2013

Costume pentru copii Timmi



Astăzi mă simt ceva mai bine, ne-a luat o gripă pe toți, dar nu pare să dorească să plece, prin urmare încerc să mă mobilizez cumva pe blog. Încep cu această invitație a magazinului Timmi Jucării de a achiziționa costume pentru copii, al un preț redus. Colecția de costume pentru copii a fost lansată pe 25 august, sub brand propriu. Design-ul costumelor este unul inspirat din poveștile pentru copii, astfel că primele modele lansate au fost: iepure, cățel, dinozaur, pinguin și omidă. 

Vă invit pe site-ul Timmi Jucării  vedeți cu ochii voștri cât de frumoase sunt costumele Timmi, precum și materialele din care sunt confecționate. Toți cititorii blogului Clubul Magic ce vor achiziționa aceste costume până pe data de 30 octombrie 2013, vor beneficia de o reducere de 10%. Astfel veți trece la rubrica - Comentarii - faptul că sunteți cititor al blogului Clubul Magic.

Fie că doriți un costum pentru Halloween (care se apropie cu pași repezi), fie că aveți nevoie de el pentru o serbare/petrecere, fie că doriți să transformați joaca în poveste și pe copil în eroul propriei povești, profitați de această reducere de 10% oferită, prin intermediul blogului, costumelor Timmi. Dacă achiziționați unul dați-ne și nouă de știre. 

Zi frumoasă vă doresc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu