miercuri, 25 septembrie 2013

9 ani și o felicitare


Încerc de ceva vreme să mă mobilizez la scris, dar nu prea îmi iese. Vacanța copiilor a fost destul de solicitantă și cu greu găseam câteva minute libere și de data asta chiar mi-am permis să iau pauze în aceste minute. Am învățat cu alte cuvinte că o mică pauză din când în când face foarte bine organismului, fizic și psihic. Sunt o persoană activă, cu greu stau locului, chiar și când dorm copiii; tot timpul sunt în priză, musai să fac ceva, altfel simțeam că pierd timp prețios. Dar ... în urma câtorva evenimente din jurul nostru, m-am reanalizat și mi-am zis că trebuie să fac altfel, am schimbat prioritățile, nu ma pierd în mărunțișuri și încerc să nu mă mai consum din nimic, îmi acord timp și mai ales încerc să accept că nu pot face totul (am mai spus eu asta, dar ...). Nu e ușor, dar pentru mine totul e posibil, nu cunosc cuvântul imposibil; prin urmare voi face totul posibil.

Dar ... altceva voiam să scriu în postare și m-a luat valul .... astăzi împlinim 9 ani de la căsătorie, 9 ani binecuvântați în care fiecare din noi a făcut ca totul să fie posibil. Cea mai mare binecuvântare sunt aceste două minuni mici ce au venit în viața noastră să ne învețe ce e adevărata iubire, ce înseamnă să fii fericit cu adevărat, ce ne umplu clipele zilnice cu dragoste și bucurie și ne arată în orice moment că viața e frumoasă, de noi depinde cum o trăim.
Poate vă întrebați ce caută aceste pisicuțe, ei bine, pisicuțele ne reprezintă foarte bine. Totul a pornit de la mine, se pare că am ceva trăsături asemănătoare cu o pisică ;)) de am fot și poreclita Mo. 

Și cum orice aniversare primește și urări, copiluții, motăneii mei, au pregătit o felicitare. Ieri i-am tot prins că vorbeau în șoaptă, au luat materiale când eu nu eram atentă, nu cumva să vad; au fost tare simpatici, iar eu nu puteam decât să mă bucur de acele momente când îi vedeam că se înțeleg atât de bine. Dar ... să vă prezint și felicitarea ...



Zi frumoasă vă doresc!
    

9 comentarii:

  1. La Multi Ani frumosi! Sa va iubiti, sa va pretuiti si sa va bucurati unii de ceilalti!

    RăspundețiȘtergere
  2. "LA MULTI ANI" binecuvantati si de acum incolo, plini de tot ce va doriti !Va pup si imbratisez puternic ! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. "La multi ani fericiti" si tot ce va doriti voi in viata ! Felicitari pentru copiii vostri, ce frumos din partea lor ca s-au gindit la voi si au lucrat impreuna acea felicitare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc foarte mult de urări! Sănătate și numai bine vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani frumosi si sanatosi :)!!!
    Sa fiti fericiti! :)
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  6. OOohh. tarziu. asa tarziu apar si eu aici cu urari.
    sper sa le primesti si asa.
    Va doresc sa aveti parte de zile frumoase (si nopti) si sa va bucurati unul de celalalt asa cum a avut Dumnezeu in minte atunci cand v-a adus impreuna.
    Sa fiti fericiti si sa aveti parte de dorinte implinite.

    RăspundețiȘtergere