vineri, 25 mai 2012

Decoratiuni din PET

Iata-ma, din nou, in ultimele minute de inscriere la Provocari verzi, tura asta cu decoratiuni din PET.  Poate e prea mult spus decoratiuni, doar una din ele poate fi, dar Edi al meu a fost asa simpatic atunci cand m-a intrebat daca iar decorez (iar eu nu faceam decat sa pun un dop la o punga) incat am denumit si punga decoratiune ;)). Ce v-am pregatit noi pentru aceasta provocare? O vaza pentru flori, o bratara si o idee de cum puteti sa pastrati ingredientele din pungi in siguranta in dulap. Pentru oricare din cele 3 nu aveti nevoie decat de un PET de 0,5 l si un foarfece. Incepem ....

Vaza pentru flori



Se taie sticla cu foarfecele ca in imaginea 2, dam deoparte bucata cu dop (pentru mai tarziu) si franjuram ca in imaginea 3 si 4. Apoi intoarcem franjurile spre exterior ca in imaginea 4.


Si incepem sa decoram ... pe exteriorul sticlei; o fasie se trece peste alte 3, a doua peste urmatoarele 3 si tot asa pana le imbinam pe toate. Ultimele 3 sunt putin mai greu de incorporat, dar nu imposibil.

Si va iese o minunatie de vaza



In cazul in care aveti copii prin preajma, inainte sa va apucati de franjurat sticla,
e obligatoriu sa faceti o bratara



Buunn vaza e terminata, copiii multumiti ... urmeaza sa vedem ce facem cu bucata de sticla ce are si dopul .... o pusesem deoparte, va amintiti? iata ce facem cu restul sticlei ....


daca punga e prea groasa si nu se infileteaza bine capacul, puteti taia putin din ea ... ca mai jos

Sper ca v-a placut prezentarea noastra si v-a dat idei cum sa refolositi sticlele de plastic pe care doreati sacle aruncati. Va dorim spor, rabdare si idei cat mai multe!

Seara frumoasa!

4 comentarii:

  1. Foarte frumos v-au iesit.Va felicit harnicutilor.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult ideea cu vaza (mai ales cum se aseaza modelul de franjuri:D!!!), bratara cred ca a fost foarte apreciata:D iar sistemul de inchidere etans.. ce sa zic - ideal pentru a pastra proaspete lucrurile din pungute:D!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti ingenioasa! E f. frumoasa vaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase,mult spor in continuare !

    RăspundețiȘtergere